Teamontwikkeling

Programma

MET EEN TOPTEAM KUN JE DE WERELD AAN!

Leidinggeven is een vak apart. Je hebt namelijk niet alleen te maken met individuele medewerkers, maar die individuen met hun eigen expertise, werkwijze, wensen en behoeften vormen met elkaar ook een groep. Iedere leidinggevende staat daarom voor de uitdaging om de groep medewerkers te laten functioneren als een team, als een geoliede machine.

Er is niet een eenduidige aanpak om de juiste energie op te roepen on je team. Daarom start je in de training Teamontwikkeling met het analyseren van je team om te achterhalen wat er precies mist. Pas als dat concreet is, is het mogelijk om naar de verschillende oplossingen te kijken voor de uitdagingen die er spelen binnen je team. Tijdens de training word je gevoed met theorieën en tools die je kunt inzetten. Uiteindelijk ga je naar huis met een concreet uitgewerkte Booster Roadmap voor je team: de weg naar jouw dreamteam.

WAT GA JE LEREN?

De leerdoelen waaraan gewerkt wordt in de training zijn:

 • Je ontdekt in welke fase jouw team zit en welke verschillende fasen er zijn.
 • Je leert verschillende tools om jouw team naar een hoger niveau te brengen: met meer samenwerking, motivatie en betere resultaten.
 • Je stelt een Booster Roadmap op voor jouw team, een plan met concrete stappen voor de komende periode zodat jouw team werkelijk een boost krijgt.

VOOR WIE IS DE TRAINING BEDOELD?

De training is bedoeld voor iedere professional die een team aanstuurt en meer wil weten over het inspireren en naar een hoger niveau brengen van zijn/haar team.

REVIEWS

“De training kent een praktische insteek en heeft mij veel inzichten en handvatten gegeven om mijn salesteam naar een hoger niveau te brengen.”’

“ Ik was bekend met de verschillende fasen waarin je team zich kan bevinden. Wat ik me tot vandaag te weinig heb gerealiseerd is dat iedere fase een andere stijl van leidinggeven vraagt. Ik heb bovendien ongelofelijk veel ideeën opgedaan om bij mijn mensen betrokkenheid en eigenaarschap op te roepen. Heel inspirerend ook om van medecursisten te leren. De Booster Roadmap voor mijn team heeft ervoor gezorgd dat ik ook na de training echt aan het werk ben gegaan met mijn team.”

 

Incompany

Deze training organiseren we graag incompany bij jouw organisatie op locatie. Neem gerust contact op over de mogelijkheden via info@svtp.nl.

Offerte

Afhankelijk van het aantal deelnemers, het aantal opdrachten en de specifieke wensen doen we je graag een passende offerte. Neem daarvoor contact op via info@svtp.nl.

Brochure

Laat je gegevens achter om de brochure te kunnen downloaden.

  Artikelen

  Management development

  Stuur je organisatie de juiste kant op door je managementteam verder te ontwikkelen. In het MD-traject komen de erkende leiderschapsmodules Leadership Fundamentals, Leadership Personal Growth en Leadership Empower your Team aan bod.

  Effectief samenwerken

  Wil je effectief samenwerken dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Effectief samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

  Persoonlijk Leiderschap

  In deze tweedaagse training sta jij met je ambities centraal. Neem zelf de teugels in handen en voer zelf de regie over je leven. Herken de ingesleten denk-en gedragspatronen in je leven en werk aan je eigen visie op de toekomst.

  Meer Trainingen

  Bekijk alle trainingen
  Teamontwikkeling