Mindfulness

Beschrijving

MIJ KRIJG JE NIET (MEER) GEK!

Maar liefst 900.000 werknemers lijden onder burn-out symptomen, verminderde concentratie, angststoornissen en een algeheel gevoel van uitputting. Niet voor niets wordt er door zowel werknemers als werkgevers gezocht naar manieren om deze aantallen te verlagen. Mindfulness is inmiddels (terecht) een HOT TOPIC! Mindfulness geeft jou  concrete handvatten om uitdagingen met rust en vertrouwen tegemoet te treden.

WAT GA JE LEREN?

Deze eendaagse training staat in het teken van doen! Je leert in deze training dan ook:

  • wat mindfulness wel en niet is;
  • wat het effect is van oefeningen;
  • hoe je mindfulness kan toepassen in situaties van alledag;
  • welke verschillende oefeningen er bruikbaar zijn passend bij jouw situatie.

VOOR WIE IS DE TRAINING BEDOELD?

Ervaar jij momenten van stress, ben je een piekeraar, ligt er een burn-out op de loer? Dan is dit zeker een training die jou op het lijf geschreven is. Je gaat concreet oefenen en ervaren wat oefeningen met je doen. Bovendien ga je naar huis met verschillende toepassingen die je op ieder moment en op iedere plek kunt uitoefenen. Ook als je geen last hebt van bovengenoemde verschijnselen is deze training een aanrader. Voor ieder mens is er immers nog veel te leren, te ontdekken en te winnen. Deze training helpt je om meer rust, aandacht en balans in je leven aan te brengen en op deze manier de kwaliteit van je leven te vergroten.

REVIEWS

‘ Al jarenlang ben ik op zoek naar praktische en toepasbare manieren om even pas op de plaats te maken en even stil te staan op momenten dat ik het gevoel heb dat ik mezelf aan het voorbij rennen ben. Sanne weet bij mij de juiste snaar te raken. Niet te zweverig, maar concreet, rustig en met humor. Ook na de training kan ik veel wat ik geleerd heb toepassen.’

‘ Ik ben enthousiast geworden door de verhalen van mijn collega die al meerdere trainingen heeft bijgewoond. Ik heb me laten overhalen de training van een dag bij te wonen. Hoewel sceptisch heb ik er geen spijt van gehad en dat is veelzeggend voor een nuchtere Friezin.’

Incompany

Deze training wordt alleen incompany gegeven. Neem gerust contact op indien u deze training voor uw team wilt organiseren via info@svtp.nl

Brochure

Media

Meer Trainingen

Management development

Stuur je organisatie de juiste kant op door je managementteam verder te ontwikkelen. In het MD-traject komen de erkende leiderschapsmodules Leadership Fundamentals, Leadership Personal Growth en Leadership Empower your Team aan bod.

Effectief samenwerken

Wil je effectief samenwerken dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Effectief samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

Persoonlijk Leiderschap

In deze tweedaagse training sta jij met je ambities centraal. Neem zelf de teugels in handen en voer zelf de regie over je leven. Herken de ingesleten denk-en gedragspatronen in je leven en werk aan je eigen visie op de toekomst.

Mindfulness