Mindfulness

Beschrijving

MIJ KRIJG JE NIET (MEER) GEK!

Maar liefst 900.000 werknemers lijden onder burn-out symptomen, verminderde concentratie, angststoornissen en een algeheel gevoel van uitputting. Niet voor niets wordt er door zowel werknemers als werkgevers gezocht naar manieren om deze aantallen te verlagen. Mindfulness is inmiddels (terecht) een HOT TOPIC! Mindfulness geeft jou  concrete handvatten om uitdagingen met rust en vertrouwen tegemoet te treden.

WAT GA JE LEREN?

Deze eendaagse training staat in het teken van doen! Je leert in deze training dan ook:

  • wat mindfulness wel en niet is;
  • wat het effect is van oefeningen;
  • hoe je mindfulness kan toepassen in situaties van alledag;
  • welke verschillende oefeningen er bruikbaar zijn passend bij jouw situatie.

VOOR WIE IS DE TRAINING BEDOELD?

Ervaar jij momenten van stress, ben je een piekeraar, ligt er een burn-out op de loer? Dan is dit zeker een training die jou op het lijf geschreven is. Je gaat concreet oefenen en ervaren wat oefeningen met je doen. Bovendien ga je naar huis met verschillende toepassingen die je op ieder moment en op iedere plek kunt uitoefenen. Ook als je geen last hebt van bovengenoemde verschijnselen is deze training een aanrader. Voor ieder mens is er immers nog veel te leren, te ontdekken en te winnen. Deze training helpt je om meer rust, aandacht en balans in je leven aan te brengen en op deze manier de kwaliteit van je leven te vergroten.

REVIEWS

‘ Al jarenlang ben ik op zoek naar praktische en toepasbare manieren om even pas op de plaats te maken en even stil te staan op momenten dat ik het gevoel heb dat ik mezelf aan het voorbij rennen ben. Sanne weet bij mij de juiste snaar te raken. Niet te zweverig, maar concreet, rustig en met humor. Ook na de training kan ik veel wat ik geleerd heb toepassen.’

‘ Ik ben enthousiast geworden door de verhalen van mijn collega die al meerdere trainingen heeft bijgewoond. Ik heb me laten overhalen de training van een dag bij te wonen. Hoewel sceptisch heb ik er geen spijt van gehad en dat is veelzeggend voor een nuchtere Friezin.’

Incompany

Deze training wordt op aanvraag incompany gegeven.

Brochure

Media

Meer Trainingen

Leidinggeven

Leidinggeven is een vak, dat veel meer van je vraagt dan inhoudelijke kennis. Deze training focust op je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert over leiderschap, psychologie, groepsprocessen en leiderschapsstijlen: een must voor iedere leidinggevende.

Samenwerken

Samenwerken gaat niet vanzelf. Wil je de samenwerking verbeteren dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en communiceren en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

Teamontwikkeling

Wil jij ook dat ieder teamlid zich betrokken voelt en zijn verantwoordelijkheid neemt? Breng je graag wat nieuwe energie in je team? Heb je zelf al van alles geprobeerd en kun je inspiratie en ideeën gebruiken? Let's boost your team!

Meer weten?

Volg ons op social media

Mindfulness