7 cruciale tips voor betere teamdynamiek waarmee jij als leidinggevende zorgt voor meer eigenaarschap en betere communicatie binnen jouw team

Laat je team optimaal presteren zonder zelf continu te monitoren

  • Dit is waarom jouw team nog niet optimaal presteert

  • De voordelen van goed presterende teams

  • 7 tips voor een goed presterend team met meer eigenaarschap

  • Zo verbeter je als leidinggevende de prestaties van je team

  • Ontdek de kracht van trainingen op maat voor jouw bedrijf

Wat zeggen onze tevreden klanten over ons?

De trainingen zijn altijd waardevol en interessant voor de organisatie. Door deskundige trainers, hun enthousiasme en prettige manier van communiceren creëren ze een veilige omgeving waarin iedereen zich open durft te stellen.

Evry Schuiling (Hoofd Productie) De Vries Scheepsbouw Makkum

Wij werken graag samen met SVTP. De trainingen rondom Samenwerken hebben oprecht effect gehad en de teamdynamiek in positieve zin veranderd.

Fidel Lopes (Bureaumanager) FKG Architecten aan den Zaan Company BV

Wij zijn zo enthousiast over de training die we met een aantal managers hebben gevolgd dat we deze training ook aan onze teams gaan aanbieden. Binnen de trainingen is er ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkelwens.

Arnold Winkelhuijzen (Kwaliteitsmanager)STI Engineering BV

SVTP, School voor Toegepaste Psychologie, werkt alleen met deskundige en hooggewaardeerde trainers. Onze missie is om (wetenschappelijke) kennis te vertalen praktisch toepasbare inzichten.

Waarom is een goede teamdynamiek zo belangrijk?

Een goede teamdynamiek is erg belangrijk voor het succes van elk team. Als leidinggevende heb je een grote rol bij het creëren van een positieve en productieve werkomgeving. Door te investeren in een sterke teamdynamiek zorg je voor een cultuur van samenwerking en vertrouwen. Dit leidt tot meer eigenaarschap onder teamleden, waardoor zij zich meer betrokken voelen bij de doelen en resultaten van het team.

Een positieve teamdynamiek draagt bij aan een hogere motivatie en betrokkenheid, wat zich vertaalt in betere prestaties en resultaten. Door actief te werken aan een goede teamdynamiek versterk je de onderlinge relaties en bouw je aan een hecht en goed presterend team. Als leidinggevende is het jouw taak om te luisteren naar de behoeften en ideeën van elk teamlid en deze toe te passen in de teamdynamiek. Dit zorgt voor een gevoel van inclusie en waardering, wat bijdraagt aan een positieve werkcultuur en een hogere tevredenheid onder teamleden.

Wij investeren tijd voorafgaand aan een traject om inzicht te krijgen in wensen en behoeften van de opdrachtgever om een programma te ontwerpen dat gegarandeerd succesvol is en leidt tot zichtbare verbeteringen op de werkvloer!

Streef jij als leidinggevende ook naar meer eigenaarschap en betere communicatie in jouw team?

7 cruciale tips voor betere teamdynamiek waarmee jij als leidinggevende zorgt voor meer eigenaarschap en betere communicatie binnen jouw team