Alle trainingen

Voor iedereen die zich wil verdiepen in hoe mensen zich ontwikkelen en gedragen in verschillende situaties.

Alle trainingen worden in kleine groepen ‘corona-proof’ georganiseerd, zowel klassikaal als online!

Bewust leidinggeven

Leidinggeven is een vak, dat veel meer van je vraagt dan inhoudelijke kennis. Deze training focust op je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert over leiderschap, psychologie, groepsprocessen en leiderschapsstijlen: een must voor iedere leidinggevende.

Effectief samenwerken

Wil je effectief samenwerken dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Effectief samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

Teamontwikkeling

Wil jij ook dat ieder teamlid zich betrokken voelt en zijn verantwoordelijkheid neemt? Breng je graag wat nieuwe energie in je team? Heb je zelf al van alles geprobeerd en kun je inspiratie en ideeën gebruiken? Let's boost your team!

Omgaan met rouw en verlies op het werk

Juist in deze coronatijd krijgen organisaties te maken met de impact die verlies en/of veranderingen hebben op medewerkers. Hoe kun je medewerkers beter ondersteunen bij rouw en verlies?

Hoogbegaafdheid in het hoger onderwijs

Hoogbegaafdheid in het hoger onderwijs is een onderwerp dat extra aandacht kan gebruiken. Hoogbegaafde studenten hebben weliswaar een hoog potentieel, maar zijn niet altijd zelfstandig in staat hun studie succesvol af te ronden.

Conflicthantering & mentale weerbaarheid

Bij conflicten reageert iedereen anders: de een slaat dicht, een ander gaat zich juist verdedigen. Bij deze training leer je hoe je bij conflicten jouw gedrag en dat van anderen kunt beïnvloeden.

Mindfulness

Ervaar jij momenten van stress, ben je een piekeraar, ligt er een burn-out op de loer? Dan is dit zeker een training die jou op het lijf geschreven is.

Timemanagement

Herken je het gevoel dat je tijd te kort komt? Dat je dag geregeerd wordt door je steeds vollopende e-mailbox? Dat je hard werkt en toch het gevoel hebt dat je niet genoeg doet? Leer slimmer te werken!

Assessorentraining

Een goed assessment staat of valt met een competente assessor. Tijdens deze training leer je door middel van concrete vragen de student een podium te bieden en onderbouwd te oordelen over de prestaties van de student.

DISC-training: alles over gedragsstijlen

Leer verschillende gedragsstijlen bewust inzetten om de interactie met de ander positief te beïnvloeden.

Meer weten?

Volg ons op social media

Trainingen