Laat je inspireren

Verbeter jezelf of verbeter je team. Hier vind je wat voorbeelden!

Management development

Stuur je organisatie de juiste kant op door je managementteam verder te ontwikkelen. In het MD-traject komen de erkende leiderschapsmodules Leadership Fundamentals, Leadership Personal Growth en Leadership Empower your Team aan bod.

Effectief samenwerken

Wil je effectief samenwerken dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Effectief samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

Persoonlijk Leiderschap

In deze tweedaagse training sta jij met je ambities centraal. Neem zelf de teugels in handen en voer zelf de regie over je leven. Herken de ingesleten denk-en gedragspatronen in je leven en werk aan je eigen visie op de toekomst.

Conflicthantering & mentale weerbaarheid

Bij conflicten reageert iedereen anders: de een slaat dicht, een ander gaat zich juist verdedigen. Bij deze training leer je hoe je bij conflicten jouw gedrag en dat van anderen kunt beïnvloeden.

Bewust leidinggeven

Leidinggeven is een vak, dat veel meer van je vraagt dan inhoudelijke kennis. Deze training focust op je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert over leiderschap, psychologie, groepsprocessen en leiderschapsstijlen: een must voor iedere leidinggevende.

Omgaan met rouw en verlies op het werk

Juist in deze coronatijd krijgen organisaties te maken met de impact die verlies en/of veranderingen hebben op medewerkers. Hoe kun je medewerkers beter ondersteunen bij rouw en verlies?

Teamontwikkeling

Wil jij ook dat ieder teamlid zich betrokken voelt en zijn verantwoordelijkheid neemt? Breng je graag wat nieuwe energie in je team? Heb je zelf al van alles geprobeerd en kun je inspiratie en ideeën gebruiken? Let's boost your team!

DISC-training: alles over gedragsstijlen

Leer verschillende gedragsstijlen bewust inzetten om de interactie met de ander positief te beïnvloeden.

Hoogbegaafdheid in het hoger onderwijs

Hoogbegaafdheid in het hoger onderwijs is een onderwerp dat extra aandacht kan gebruiken. Hoogbegaafde studenten hebben weliswaar een hoog potentieel, maar zijn niet altijd zelfstandig in staat hun studie succesvol af te ronden.

Assessorentraining

Een goed assessment staat of valt met een competente assessor. Tijdens deze training leer je door middel van concrete vragen de student een podium te bieden en onderbouwd te oordelen over de prestaties van de student.

Mindfulness

Ervaar jij momenten van stress, ben je een piekeraar, ligt er een burn-out op de loer? Dan is dit zeker een training die jou op het lijf geschreven is.

Trainingen