Timemanagement

Beschrijving

Herken je het gevoel dat je tijd te kort komt? Dat je dag geregeerd wordt door je steeds vollopende e-mailbox? Dat je hard werkt en toch het gevoel hebt dat je niet genoeg doet?

Het gevoel van overbelasting levert vaak stress op. Timemanagement gaat over de beschikbare tijd en de manier waarop je deze kunt beheersen, waardoor het gevoel van stress vermindert. Tijdens de training Timemanagement maak je kennis met theorieën over het managen van je eigen tijd, maar belangrijker nog zal gedurende deze training de praktische toepasbaarheid centraal staan. De training geeft je inzicht in je vaste routines en het loslaten hiervan en gaat over grenzen bewaken en prioriteren van werkzaamheden en activiteiten. Je leert slimmer te werken waardoor je productiviteit omhoog gaat en je het gevoel krijgt de touwtjes weer in handen te hebben.

Incompany

Deze training wordt alleen incompany gegeven. Neem gerust contact op indien u deze training voor uw team wilt organiseren via info@svtp.nl

Meer Trainingen

Persoonlijk Leiderschap

In deze tweedaagse training sta jij met je ambities centraal. Neem zelf de teugels in handen en voer zelf de regie over je leven. Herken de ingesleten denk-en gedragspatronen in je leven en werk aan je eigen visie op de toekomst.

Effectief samenwerken

Wil je effectief samenwerken dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Effectief samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

Conflicthantering & mentale weerbaarheid

Bij conflicten reageert iedereen anders: de een slaat dicht, een ander gaat zich juist verdedigen. Bij deze training leer je hoe je bij conflicten jouw gedrag en dat van anderen kunt beïnvloeden.

Timemanagement