Timemanagement

Beschrijving

Herken je het gevoel dat je tijd te kort komt? Dat je dag geregeerd wordt door je steeds vollopende e-mailbox? Dat je hard werkt en toch het gevoel hebt dat je niet genoeg doet?

Het gevoel van overbelasting levert vaak stress op. Timemanagement gaat over de beschikbare tijd en de manier waarop je deze kunt beheersen, waardoor het gevoel van stress vermindert. Tijdens de training Timemanagement maak je kennis met theorieën over het managen van je eigen tijd, maar belangrijker nog zal gedurende deze training de praktische toepasbaarheid centraal staan. De training geeft je inzicht in je vaste routines en het loslaten hiervan en gaat over grenzen bewaken en prioriteren van werkzaamheden en activiteiten. Je leert slimmer te werken waardoor je productiviteit omhoog gaat en je het gevoel krijgt de touwtjes weer in handen te hebben.

Data/ Locatie / Kosten

De eerstvolgende training wordt gegeven op:

donderdag 26 augustus 2021 in Utrecht.

Brochure

De training Timemanagement kost € 495,- exclusief BTW. Daarbij zijn de materialen en de lunch op de trainingsdag inbegrepen.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor de training Timemanagement op donderdag 26 augustus 2021 in Utrecht.

Meer Trainingen

Leidinggeven

Leidinggeven is een vak, dat veel meer van je vraagt dan inhoudelijke kennis. Deze training focust op je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert over leiderschap, psychologie, groepsprocessen en leiderschapsstijlen: een must voor iedere leidinggevende.

Samenwerken

Samenwerken gaat niet vanzelf. Wil je de samenwerking verbeteren dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en communiceren en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

Teamontwikkeling

Wil jij ook dat ieder teamlid zich betrokken voelt en zijn verantwoordelijkheid neemt? Breng je graag wat nieuwe energie in je team? Heb je zelf al van alles geprobeerd en kun je inspiratie en ideeën gebruiken? Let's boost your team!

Meer weten?

Volg ons op social media

Timemanagement