Persoonlijke Groei

Beschrijving

Heb je het gevoel dat je stilstaat en dat je het roer moet omgooien? Dan is het tijd voor actie! Veranderen is echter moeilijk en niet altijd is duidelijk waar een gevoel van onvrede vandaan komt en welke richting je op moet gaan. Wat je nodig hebt is een kompas, een gids en een stappenplan.

Je bent op het punt aangekomen dat je iets wil en moet veranderen in je leven. Je jasje knelde al langer, maar nu is het echt tijd voor een nieuwe richting, doelen en andere keuzes. Tijdens de trainingsdag maak je kennis met de nieuwste wetenschappelijke inzichten over het onderwerp, ga je met behulp van verschillende oefeningen op zoek naar jouw richting, krijg je tips om veranderingen in beweging te zetten en is er ruimte om met elkaar persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Na deze dag ga je met een concreet plan van aanpak naar huis en zet je je eerste stappen op weg naar de stip op jouw herijkte horizon. 

Waar en wanneer

Deze training wordt gegeven op:

dinsdag 2 februari 2021 in Eindhoven.

Kosten

De training Persoonlijke Groei kost € 495,- exclusief BTW. Daarbij zijn de materialen en de lunch op de trainingsdag inbegrepen.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor dinsdag 2 februari 2021 in Eindhoven.

Meer Trainingen

Leidinggeven

Leidinggeven is een vak, dat veel meer van je vraagt dan inhoudelijke kennis. Deze training focust op je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert over leiderschap, psychologie, groepsprocessen en leiderschapsstijlen: een must voor iedere leidinggevende.

Samenwerken

Samenwerken gaat niet vanzelf. Wil je de samenwerking verbeteren dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en communiceren en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

Boost your team

Wil jij ook dat ieder teamlid zich betrokken voelt en zijn verantwoordelijkheid neemt? Breng je graag wat nieuwe energie in je team? Heb je zelf al van alles geprobeerd en kun je wel wat inspiratie en ideeën gebruiken? Let's Boost!

Meer weten?

Volg ons op social media

Persoonlijke Groei