Persoonlijk Leiderschap

Programma

Neem zelf de teugels in handen en voer zelf de regie over je leven.

Gedurende de twee dagen van de training Persoonlijk Leiderschap sta jij met je ontwikkelambities centraal. De training geeft je meer inzicht in wie je bent, wat jouw drijfveren en eventuele belemmeringen zijn. Je krijgt verschillende tools aangereikt die je ondersteunen om je doelen te bereiken.

De training Persoonlijk Leiderschap is een actieve training waarin je heel praktisch aan de slag gaat met opgedane inzichten en eigen casussen. Het programma is in blokken opgebouwd. Aan de hand van verschillende modellen, theorieën en oefeningen maak je steeds weer de transfer naar je eigen praktijksituatie.

Dag 1: WIE BEN JIJ?

Om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, is het belangrijk dat je inzicht krijgt in wie je bent en welke ingesleten denk- en gedragspatronen je gedrag bepalen. Wat zijn je waarden, je overtuigingen en waar wil je voor staan?

Je persoonlijkheid bepaalt hoe je dingen aanpakt en wat er nodig is om te veranderen. Door middel van een interactieve workshop krijg je meer inzicht in jouw dominante gedragsstijl. Je ontdekt je kwaliteiten en de toegevoegde waarde die jij vertegenwoordigt.

DAG 2: AMBITIES EN DOELEN

Als je je bewust bent van ingesleten denk-en gedragspatronen, weet wat je dominante gedragsstijl is en zicht hebt op je waarden en op de toegevoegde waarde die je levert, heb je zicht op de knoppen waar je aan kunt draaien om de leiding over jezelf te nemen. Wie ben je en wie wil je zijn? Wat wordt je persoonlijk ontwikkelplan?  Hoe zien de stappen op weg naar je einddoel er uit?
Je leert welke NLP-technieken je kunt inzetten om jouw geformuleerde doelen te bereiken en krijgt feedback op de aanpak die je wilt kiezen op weg naar persoonlijk leiderschap.

 

Incompany / Coachtraject

Deze training wordt voor teams incompany op locatie bij jouw organisatie gegeven. Neem gerust contact op indien je deze training voor belangstellenden in je organisatie wilt organiseren via info@svtp.nl.

Ook is het mogelijk om deze training als een individueel coachtraject te volgen. Indien je juist daar interesse in hebt, laat dat dan weten via info@svtp.nl.

Brochure

Laat je gegevens achter om de brochure te kunnen downloaden.

  Offerte

  Afhankelijk van het aantal deelnemers, het aantal opdrachten en de specifieke wensen doen we je graag een passende offerte. Neem daarvoor contact op via info@svtp.nl.

   

   

  Meer Trainingen

  Management development

  Stuur je organisatie de juiste kant op door je managementteam verder te ontwikkelen. In het MD-traject komen de erkende leiderschapsmodules Leadership Fundamentals, Leadership Personal Growth en Leadership Empower your Team aan bod.

  Persoonlijk Leiderschap

  In deze tweedaagse training sta jij met je ambities centraal. Neem zelf de teugels in handen en voer zelf de regie over je leven. Herken de ingesleten denk-en gedragspatronen in je leven en werk aan je eigen visie op de toekomst.

  Effectief samenwerken

  Wil je effectief samenwerken dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Effectief samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

  Persoonlijk Leiderschap