NLP in een dag

Beschrijving

Je bent je vaak onbewust van je denken en je handelen. De informatie die tot je komt wordt razendsnel verwerkt en op een onbewuste manier geprogrammeerd op basis van ervaringen in soortgelijke situaties. We leven als het ware op de automatische piloot. Dit leidt in veel gevallen tot effectief gedrag, maar helaas ook wel eens niet.

Het is goed om eens stil te staan bij je gewoontes: overtuigingen, waarden en normen die o.a. onze manier van communiceren bepalen. NLP-technieken maken je meer bewust van de manier waarop jij dingen aanpakt en doet. Het bewust worden van deze patronen is al een eerste stap in het doorbreken hiervan. De uitdaging zit erin meer regie te nemen op je handelen en kennis te maken met nieuwe mogelijkheden in de toekomst. Tijdens deze training bieden we je inzicht in de nieuwste wetenschappelijke inzichten omtrent NLP en leer je door ervaringen uit te wisselen en met elkaar te NLP-technieken te oefenen. Met behulp van deze technieken word je je meer en meer bewust van je denken en handelen. Je krijgt tools aangereikt om negatieve gevoelens en gedachten voor altijd op te ruimen en om te zetten naar een herinnering zonder het negatieve gevoel dat er voorheen aan kleefde.

Waar en wanneer

Deze training wordt gegeven op:

dinsdag 5 oktober 2021 in Utrecht.

Kosten

De training NLP in een dag kost € 495,- exclusief BTW. Daarbij zijn de materialen en de lunch op de trainingsdag inbegrepen.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor donderdag 25 maart 2021 in Eindhoven.

Meer Trainingen

Leidinggeven

Leidinggeven is een vak, dat veel meer van je vraagt dan inhoudelijke kennis. Deze training focust op je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert over leiderschap, psychologie, groepsprocessen en leiderschapsstijlen: een must voor iedere leidinggevende.

Samenwerken

Samenwerken gaat niet vanzelf. Wil je de samenwerking verbeteren dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en communiceren en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

Teamontwikkeling

Wil jij ook dat ieder teamlid zich betrokken voelt en zijn verantwoordelijkheid neemt? Breng je graag wat nieuwe energie in je team? Heb je zelf al van alles geprobeerd en kun je inspiratie en ideeën gebruiken? Let's boost your team!

Meer weten?

Volg ons op social media

NLP in één dag