Over SVTP

School voor Toegepaste Psychologie

SVTP, School voor Toegepaste Psychologie, verzorgt trainingen voor iedereen die zich wil verdiepen in hoe mensen zich ontwikkelen en gedragen in verschillende situaties. Onze missie is om (wetenschappelijke) kennis te vertalen naar praktisch toepasbare inzichten.

Onze slogan is dan ook: Welk inzicht neem jij van onze training mee?

De trainingen van SVTP zijn meerdere keren per jaar op meerdere plekken in het land te boeken. Ook bieden we onze trainingen in-company op locatie aan.

SVTP werkt alleen met deskundige en hooggewaardeerde trainers.

Wil je meer weten over de mensen achter SVTP? Klik dan HIER.

Trainingen

Leidinggeven

Leidinggeven is een vak, dat veel meer van je vraagt dan inhoudelijke kennis. Deze training focust op je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Je leert over leiderschap, psychologie, groepsprocessen en leiderschapsstijlen: een must voor iedere leidinggevende.

Samenwerken

Samenwerken gaat niet vanzelf. Wil je de samenwerking verbeteren dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en communiceren en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

Teamontwikkeling

Wil jij ook dat ieder teamlid zich betrokken voelt en zijn verantwoordelijkheid neemt? Breng je graag wat nieuwe energie in je team? Heb je zelf al van alles geprobeerd en kun je inspiratie en ideeën gebruiken? Let's boost your team!

Meer weten?

Volg ons op social media

Over SVTP