Over SVTP

SVTP, School voor Toegepaste Psychologie, is specialist in het beïnvloeden van gedrag.
Wij leren je verder kijken naar wat mensen beweegt en motiveert.

School voor Toegepaste Psychologie

De oprichters van SVTP zijn drs. Alice Vermeulen MBA MEd en Mr. Jack Vleut MBA. Hun interesses, kennis en ervaringen sluiten goed op elkaar aan. Vandaar dat ze in 2020 samen SVTP zijn begonnen: een trainingsbureau met een duidelijke focus op het geven van trainingen waarbij de (wetenschappelijke) kennis uit de psychologie vertaald wordt naar praktisch toepasbare inzichten voor de deelnemers.

Alice Vermeulen

“Ik geloof in een leven lang ontwikkelen! Ik ben vanaf 1989 werkzaam in het onderwijs en combineer dat sinds 2008 als professioneel trainer. Ik geniet van mijn bijdrage aan de leercurve en de ontwikkeling van deelnemers aan onze trainingen. Zelf ben ik nooit gestopt met het mezelf ontwikkelen. Ik heb meerdere masteropleidingen afgerond en verdiep me nog steeds in allerlei verschillende onderwerpen die betrekking hebben op mijn werkzaamheden en/of interesses, Ik heb zelf en als trainer ervaren dat er grote behoefte is aan trainingen die op een enthousiaste manier deelnemers inspireren en weten te voeden met allerlei praktische tools en toepassingen. Met SVTP sluiten we aan bij deze behoefte. Binnen SVTP houd ik mij vooral bezig met het contact met de trainers, de verschillende opdrachtgevers, het ontwikkelen van trainingen op maat en de online communicatie rond onze trainingen.”

Jack Vleut

“Ooit begonnen in de marketing, met een nadruk op marktonderzoek, ben ik uiteindelijk meer en meer in het onderwijs terecht gekomen. Bij het uitvoeren van marktonderzoek staat de interesse in de respondent centraal. Dit geldt ook voor het begeleiden van deelnemers aan onze trainingen. Wat wil iemand?  Waarom doet iemand iets wel of juist niet? Juist deze interesse in hetgeen mensen motiveert, staat centraal in mijn werk. Empathie, nieuwsgierigheid en echt luisteren naar wat iemand bedoeld zijn hierbij van belang. Vandaar ook mijn interesse in het toepasbaar maken van inzichten uit de psychologie: dit is wat we binnen SVTP iedere dag doen. Binnen SVTP ben ik vooral verantwoordelijk voor de bedrijfsmatige aspecten.”

Trainingen

Management development

Stuur je organisatie de juiste kant op door je managementteam verder te ontwikkelen. In het MD-traject komen de erkende leiderschapsmodules Leadership Fundamentals, Leadership Personal Growth en Leadership Empower your Team aan bod.

Persoonlijk Leiderschap

In deze tweedaagse training sta jij met je ambities centraal. Neem zelf de teugels in handen en voer zelf de regie over je leven. Herken de ingesleten denk-en gedragspatronen in je leven en werk aan je eigen visie op de toekomst.

Effectief samenwerken

Wil je effectief samenwerken dan moet je nadenken over je eigen manier van werken en interesse hebben voor de aanpak van anderen. De training Effectief samenwerken zorgt voor succesvolle teams!

Over SVTP